logo

Chcete sa
Chcete sa
Menu
E-shop

Ochrana osobných údajov - registrácia

Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely registrácie užívateľského účtu

  1. Udeľujete týmto súhlas Tibor Chudoba – AZ DESIGN, Poľná 890/65, 929 01 Dunajská Streda (ďalej len „Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

    • meno a priezvisko

    • emailovú adresu

    • telefónne číslo

    • fakturačnú adresu

    • dodaciu adresu

    • históriu objednávok

  2. Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

    • zriadenie a administrácia užívateľského účtu

    • ponúknutie pohodlnejšieho nákupného zážitku

  1. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 5 rokov a to za účelom:

    • zriadenie a administrácia užívateľského účtu, ak túto dobu nepredĺžite. K predĺženiu dochádza aktívnym využívaním užívateľského účtu, čiže pri každom prihlásení sa do užívateľského účtu

    • ponúknutie pohodlnejšieho nákupného zážitku

  2. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov.

  3. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

  4. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to zaslaním listu, emailu so žiadosťou o odstránenie.

  5. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

    • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok odstránenie užívateľskej registrácie z databázy vrátane s tým spojených osobných údajov

    • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva

    • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu

    • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť

    • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania

    • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov

    • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením

    • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

 



INDIVIDUÁLNA CENA
BRIKETY ZADARMO


Po-Pi: 8:00 - 17:00
So: 8:00 - 12:00
+421 907 985 740
info@krb-pec.sk

© Všetky práva vyhradené - www.krb-pec.sk
Tvorba web stránok

Všetky práva vyhradené - www.krbyonline.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam